Bagage in de taxi

 

Omdat we voornamelijk luchthavenvervoer verzorgen, begrijpen we goed dat elke reiziger bagage meeneemt. Onze taxi's en taxibusjes zijn er ook op ingericht. We rekenen erop dat elke passagier een koffer van gebruikelijk reisformaat meeneemt. Wat kleine handbagage is natuurlijk ook geen probleem.

Neemt u meer bagage per persoon mee, of neemt u minder gebruikelijke bagage mee zoals skiuitrusting, golftas, duiktas of opvouwbare rolstoel, is dat geen probleem maar dient u dat vooraf te melden zodat we bij het inzetten van een voertuig hiermee rekenening kunnen houden. U dient afwijkende bagage te vermelden in het opmerkingenveld op het reserveringsformulier.

In onze taxi's voor maximaal 4 passagiers, kunnen we maximaal 4 koffers en enige handbagage meenemen. In een taxibus reist u met maximaal 8 passagiers en kunnen we maximaal 8 koffers van gebruikelijk formaat meenemen.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.