Betaalmogelijkheden in de taxi

 

Omdat Taxidiscounter.nl scherpe prijzen biedt, werken we zo efficient mogelijk. Het liefst betaalt u bij reserveren met iDeal, of bij de heenreis pint u bij uw chauffeur. Ook kunt u contant betalen bij uw chauffeur.

Indien u met uw bedrijf samenwerkt met onze taxicentrale, hebben we op basis van zakelijk vervoer gelegenheden voor acceptatie van creditcards en het reizen op rekening. We maken hierover specifieke afspraken.

Kwitantie nodig? Vraag uw taxi chauffeur er gerust naar.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.