Contact met Taxidiscounter.nl

 

Taxidiscounter.nl vraagt u om zo veel mogelijk online te doen. Hierdoor kunnen we taxi samen betaalbaar houden. U kunt online reserveren, u krijgt direct een bevestigingsmail als u de reservering hebt voltooid en mocht er iets gewijzigd moeten worden, stuurt u een antwoord op de e-mail. Vervolgens sturen we u een nieuwe bevestiging.

Mocht u telefonisch contact wensen, is dat mogelijk op ons telefoonnummer 020 - 820 89 12 (08:00-22:00 uur). Tussen 22:00-08:00 uur zijn we alleen voor dringende zaken van reeds gemaakte boekingen te bereiken via het noodnummer dat u vindt in de bijlage bij de reserveringsbevestiging (pdf uitleg airportservice).

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.