Waarom een goedkope taxi

 

Waarom toch het idee van de goedkope taxi horen we vaker! Jaren geleden begon de eigenaar van Taxidiscounter.nl met het idee dat de taxi betaalbaarder kon. In die tijd was de taximarkt nog niet vrijgegeven en bestond er weinig concurrentie.

Met het idee om scherpere tarieven aan te bieden en daarmee wat risico te nemen, worden de tarieven aantrekkelijker. Vervolgens gaan meer passagiers gebruik maken van taxivervoer en kun je het scherpere tarief weer goedmaken.

Inmiddels zijn we jaren verder en verzorgen we volop luchthavenvervoer. Natuurlijk vooral taxivervoer naar Schiphol omdat dat natuurlijk het grootste vliegveld voor Nederland is.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.