Kinderzitje in de taxi

 

In een taxi is een kinderzitje niet verplicht. Zo weet een taxi bij een station immers nooit of hij een kindje zal vervoeren die dag. In de taxivoertuigen die Taxidiscounter.nl inzet, is op basis van preferentie een kinderstoel of zitverhoger beschikbaar. Overigens ligt in onze taxibussen vrijwel altijd een zitverhoger die u kosteloos kunt gebruiken. We proberen zoveel mogelijk met uw wens rekening te houden. Helaas kunnen we geen zitjes van passagiers in bewaring nemen.

We hebben kinderstoelen en zitverhogers beschikbaar. U kunt uw wens vermelden in het opmerkingenveld bij het reserveren. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.