Het ontmoetingspunt op Schiphol

 

Na uw aankomst verwachten we dat u zo snel mogelijk naar het meetingpoint gaat. Dit ontmoetingspunt is gesitueerd op Schiphol Plaza en beter te herkennen als grote rood-witte kubus. Er staan ook vaak chauffeurs te wachten. Een foto van het meetingpoint vindt u in de bevestiging van uw taxireservering.

Vanwege de parkeerdrukte bij de luchthaven, sturen de meeste van onze chauffeurs ook een sms met hun eigen telefoonnummer, met het verzoek om hem of haar te bellen zodra u de bagage hebt. Er kan dan een afwijkende plaats worden afgestemd, dat natuurlijk ook goed bereikbaar zal zijn.

Samengevat: na aankomst gaat u naar het meetingpoint en houdt u uw mobiele telefoon in de gaten!

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.