Over Taxidiscounter.nl

 

In 2005 startte de website Taxidiscounter.nl met de intentie om de taxi naar het vliegveld betaalbaarder te maken. In die tijd was er online nog weinig concurrentie en moest de slag om de gunst van de taxiklant nog beginnen. Het was de tijd dat vooral lokale taxibedrijven werden gezocht. Inmiddels zijn er verschillende grotere aanbieders die op slimme wijze (onder andere door verdergaande automatisering) ritten op de luchthavens combineren. Dat kan zowel per gecombineerd vervoer, maar ook met privétaxi. Het kan immers dat de chauffeur u naar Schiphol brengt en vervolgens weer mensen ophaaltijd. Doordat we hier als het ware op gokken, zorgen we voor scherpere tarieven. Overigens is het verder ons risico: u hebt altijd een vaste prijs zoals afgesproken.

Inmiddels hebben al vele passagiers gebruik gemaakt van onze service. Omdat we vrijwel alleen maar luchthavenvervoer verzorgen, begrijpen onze planner en chauffeurs ook wat dat betekent. We begrijpen dat een vliegtuig vertraging kan oplopen en dat bagage soms iets langer duurt dan normaal. Zelfs als u zich in de datum vergist omdat u door middernacht reist, zien we dat vrijwel altijd te voorkomen door vluchtgegevens nauwlettend te controleren. Niet dat we niet van u verwachten dat u ook oplet, maar u kunt gerust leunen op onze jarenlange ervaring.

Met vier telefonisten en 40 enthousiaste chauffeurs zijn we u graag van dienst.

Leuke reactie van onze passagiers

10 mei 2013 10:38 mw. A. uit Etten-Leur

 

Wij zijn als prinsessen vervoerd, 2 mei met de Mercedes en 9 mei met de , jawel, Touran! Waarvoor dank, ook aan Wim. Tot de volgende keer!

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.