De voertuigen: taxi's en taxibusjes

 

Wij begrijpen dat u reisbagage meeneemt. De voertuigen die worden ingezet zijn hierop ook ingericht. We rekenen erop dat elke passagier een koffer van gebruikelijk reisformaat meeneemt en eventueel wat kleine handbagage. Er rijden zowel ruime taxi's ingericht voor vier passagiers en vier koffers, maar hebben ook de nodige taxibussen beschikbaar. Er is zelfs een bus tot 16 passagiers beschikbaar (op aanvraag).

Neemt u meer bagage mee dan wij verwachten, of neemt u bijzondere bagage mee zoals opvouwbare rolstoel of golftas, of neemt u meer dan 1 koffers per persoon mee, dan vragen we u om dat te vermelden bij het reserveren. Doorgaans wordt hiervoor niets extra gerekend.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.