Zakelijk taxivervoer voor bedrijven

 

Naast de vele particulieren, verzorgt Taxidiscounter.nl ook het vervoer voor verschillende grotere en kleinere bedrijven (referenties beschikbaar). Door middel van een inlogsysteem, boekt u gemakkelijk een taxi en beheert u zo nodig de rit, voor het geval er iets gewijzigd moet worden. Dat kunt u allemaal via de inlog, waardoor u niet meer steeds e-mails hoeft te sturen of de taxicentrale hoeft te bellen. En u ontvangt van elke boeking of wijziging een automatische bevestiging.

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheden om contant te betalen, maar ook via creditcard (VISA, Mastercard, American Express) of op rekening. Naast onze standaard voertuigen, beschikken we ook over luxere taxi's en VIP voertuigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Luchthavenvervoer voor reisbureau boekingen

 

Voor reisbureaus biedt Taxidiscounter.nl ook samenwerking mogelijkheden. Door middel van een eigen inlog op onze planning, kan live in onze planning worden meegewerkt en wordt elke boeking of wijziging automatisch bevestigd. Inmiddels zijn er tientallen reisbureaus bij onze taxicentrale aangesloten (referenties beschikbaar).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw reisbureau? Neem gerust contact met ons op.

Kies voor de betaalbare Schiphol taxi

 

Door te reizen met Taxidiscounter.nl kiest u voor betaalbare kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in het luchthavenvervoer maakt dat onze taxicentrale simpelweg begrijpt wat Schipholvervoer betekent. Wij begrijpen dat een vlucht vertraging kan hebben en controleren vluchtgegevens dan ook zorgvuldig. U wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor wachten of reizen in nachtelijke uren. Zelfs als u extra bagage meeneemt, hoeft u dat alleen te melden en rekenen we in vrijwel geen enkele geval meerkosten. Alleen voor een extra adres wordt een meerprijs berekend aangezien het omrijden ook betekent dat de chauffeur langer onderweg is. Uw rit met de taxi naar Schiphol, Eindhoven airport, Rotterdam airport of ander vliegveld, moet een plezierig begin of einde zijn van uw reis en daar doen we graag ons best voor.